ForMeds Bicaps Rhamnosus 5 mld CFU 60 kapsułek

Dostępność: Mało
52.64
szt
Zamówienie telefoniczne: 504942479 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomat InPost 14.99
  • Kurier InPost 16.99
  • Kurier (Pobranie) 19.99
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
1 szt

Suplement diety Formeds BICAPS RHAMNOSUS 5 mld CFU 60 kapsułek to produkt, który zawiera wysokiej jakości szczepy bakterii Lactobacillus rhamnosus. Do produkcji preparatu zastosowano innowacyjną metodę mikrokapsułkowania. Probiotyk marki Formeds ma naturalny, prosty skład, pozbawiony zbędnych dodatków, konserwantów, ulepszaczy, barwników czy wypełniaczy.

 

Mikrokapsułkowanie to innowacyjna metoda w branży probiotycznej, która ma udowodnione klinicznie zalety. Mikrokapsułkowanie probiotyków specjalnymi materiałami jest w stanie nadać znaczną odporność na sok żołądkowy, chroniąc w ten sposób komórki podczas pasażu żołądkowo-dwunastniczego oraz zwiększając skuteczność probiotyczną jakiejkolwiek suplementacji.

 

Zdrowie jelit jest niezbędne dla zachowania dobrego samopoczucia i ogólnej witalności. W jelitach człowieka żyją mikroorganizmy, które mają wiele korzyści dla całego organizmu. Biorą one udział między innymi w odpowiednim wchłanianiu mikroskładników odżywczych, syntezie niezbędnych witamin z grupy B i K oraz stymulowaniu układu immunologicznego.

 

Podsumowując,Formeds BICAPS RHAMNOSUS 5 mld CFU 60 kapsułek to wyjątkowy produkt, który dostarcza cennego szczepu bakterii probiotycznych Lactobacillus rhamnosus. Do jego produkcji skorzystano z innowacyjnej metody mikrokapsułkowania, dzięki czemu nadano bakteriom większą odporność na działanie płynów ustrojowych przewodu pokarmowego, co może przełożyć się na lepsze korzyści z ich stosowania. Suplement marki Formeds ma naturalny i prosty skład, bez zbędnych i sztucznych dodatków, konserwantów, ulepszaczy, barwników i wypełniaczy.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: